Steven Reineke (* 1970)

The Witch and the Saint

Original Compositions

S. Reineke: The Witch and the Saint, Brassb (Pa+St) (0)

The Witch and the Saint

voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.765477
Auteur / ComponistSteven Reineke
ArrangeurErik Rozendom
Moeilijkheidgevorderd
Duur9:15 minuten
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentMolenaar B.V.
Productie nr.MOL043396070

Beschrijving

Een zogenaamd toongedicht in één deel. Deze compositie van de Amerikaanse Steven Reineke vertelt het verhaal van het leven van Helena en Sibylla, tweeling zussen geboren in Duitsland in 1588. De zusjes zijn al vroeg in hun leven gescheiden, de een ging door het leven als Heks en de andere als Heilige. De componist gebruikt allerlei muzikale variaties om het turbulente leven van de twee zussen weer te geven. Een van de bekendste werken van Steven Reineke is nu gearrangeerd door Erik Rozendom.

0,00  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven