Frank Rich

Blues voor gitaar

F. Rich: Blues voor gitaar, Git (0)F. Rich: Blues voor gitaar, Git (1)F. Rich: Blues voor gitaar, Git (2)F. Rich: Blues voor gitaar, Git (3)F. Rich: Blues voor gitaar, Git (4)
voorGitaar
UitgaveMuziek lesboek
Artikelnr.774170
Auteur / ComponistFrank Rich
TaalNederlands
Uitgever / ProducentReba Productions
Productie nr.REBA 00007
ISBN9789069110028

Beschrijving

Dit leer/speelboek is in verschillende talen vertaald en staat al jarenlang bekend als de beste kennismaking met de blues, de muziekstijl die aan de basis lag van de popmuziek. Het boek wordt zowel op de gitaarles als voor zelfstudie gebruikt. Met eenvoudige solo’s, begeleiding, een geschiedenis van de blues en heel veel tips.

10,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven