Frank Rich

Het Gitaarmuseum

De geschiedenis van de gitaar in strip

Het Gitaarmuseum, Git (Bu) (0)Het Gitaarmuseum, Git (Bu) (1)Het Gitaarmuseum, Git (Bu) (2)Het Gitaarmuseum, Git (Bu) (3)
voorGitaar
UitgaveLeerboek
Artikelnr.774185
Auteur / ComponistFrank Rich
TaalNederlands
Omvang48 pagina’s
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentReba Productions
Productie nr.REBA 00771
ISBN9789069114330

Beschrijving

Een unieke strip over de geschiedenis van de gitaar: “Het Gitaarmuseum”. Niemand minder dan Frank Rich leidt de lezer rond door de spannende, interessante en verrassende ontwikkeling door de eeuwen heen van misschien wel het meest geliefde muziekinstrument aller tijden.

Toch is het niet alleen maar een geschiedenisboek, want tussen alle informatie door gebeurt er van alles in het museum. ‘Het Gitaarmuseum’ laat zich dan ook lezen als een informatief maar ook humoristisch stripverhaal, dat je het liefst achter elkaar uitleest. Volg de gids, van de donkere oertijd tot de popmuziek van nu, van de primitieve ‘booggitaar’ tot de meest geavanceerde elektrische gitaren, van keizer Nero tot Jimi Hendrix en heel veel anderen.

Het verhaal beslaat 48 pagina’s, maar als extra is er een katern van 16 pagina’s met allerhande feiten en wetenswaardigheden waar in de strip geen plaats meer voor was.

20,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven