Sailing

Young Band

Sailing, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.956880
Moeilijkheidmakkelijk
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentCurnow Music Press
Productie nr.CMP 1110-07-010
ISMN9790035044131

Beschrijving

Dit werk bevat originele melodieën in een A-B-A-vorm. De componist creëert hiermee haar muzikale beeld van een zeiltocht. Het openingsdeel weerspiegelt de trotse, statige zeilboot terwijl die de jachthaven verlaat. Even later steektde wind op en beweegt de boot sneller over het water. Dit wordt verklankt met een intenser ritme, dat het rollen van de golven voorstelt. Een contrasterend deel bevat een melodie met een levendige begeleiding in mineur. De windneemt af en terwijl de muziek terugkeert naar het thema van de opening brengt de zeilboot de opvarenden naar de veilige haven. Een mooi muzikaal verhaal!

101,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven