Dana Schraml (* 1998)

River

Die Musizierstunde-Ensemble Time MZ 331

voor4 trompetten, 2 bugels
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1677421
Auteur / ComponistDana Schraml
Maten21 × 29,7 cm
Duur3:40 minuten
Uitgavejaar2023
Uitgever / ProducentMusikverlag Rundel
Productie nr.MVSR5331

Beschrijving

Ik lees graag aan de rivier de Salzach en verlies mezelf er vaak in. De kracht van water - het magnifieke, magische, krachtige element van de natuurwetten. Kleine draaikolken die zich vormen. De felle zon die weerkaatst in het wateroppervlak. Rust die intreedt. Deze vier elementen komen keer op keer terug in RIVER. De korte, snelle tussenwerpsels maken de kleine draaikolken hoorbaar. De glinstering van het zonlicht in de delicate golven is terug te vinden in het staccato van de trompetten. De kracht van het water is terug te horen in de sterke dynamiek en de dominante accenten. Rust schuilt in de flugelhorn-solo's. De rivier raast onvermoeibaar voorbij; het staat nooit stil. Met RIVER wilde ik uitdrukking geven aan de verfrissing die de natuur ons biedt. Daarom gaat het stuk gepaard met een constante zuigkracht die altijd doorgaat. De muziek zou waarschijnlijk nooit ophouden als de titel letterlijk was genomen. Maar uiteindelijk mondt de compositie uit in een schitterend slot. (Dana Schraml - oktober 2022)

22,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven