Franz Schubert (1797 – 1828)

Ave Maria

Opus 52 No. 6

F. Schubert: Ave Maria, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
878764
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
12 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2010
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1104923
ISMN:
9790035059708

Beschrijving

Oorspronkelijk heette Ave Maria van Schubert Ellens dritter Gesang en was het het zesde lied uit de liederencyclus Fräulein vom See. Pas later werd het met de tekst van het Latijnse gedicht Ave Maria gezongen.En juist in die versie werd het vele malen bekender dan het origineel. In dit fraaie arrangement van Robert van Beringen kan de trompetsectie of een trompetsolist de melodie op zich nemen. Welke optie u ook kiest, dit arrangementis een lust voor het oor voor muzikant en publiek!

19,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven