Andreas Ludwig Schulte (* 1969)

Olympic Dream

A.L. Schulte: Olympic Dream, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
987361
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 000618-140
ISMN:
9790035212486

Beschrijving

Elke vier jaar zijn er Olympische Spelen, sinds 1896 het grootste sportevenement op aarde en daarmee het summum op sportgebied.
Iedere (top)sporter droomt ervan mee te doen aan dit grootse evenement en stiekem droomt ook weerelke sporter van succes, het behalen van een medaille en de hoop op de eeuwige roem.
In Olympic Dream zijn een drietal momenten van de Spelen muzikaal weergegeven.

In het feestelijk eerste deel is er aandacht voor de openingsceremoniemet de feestelijkheden die daarbij horen zoals de opkomst van de atleten en het binnenbrengen van de vlam.
Het tweede gedeelte is een hymne (ballade) ter ere van de winnaar. De emoties van de winnaar nemen nude vrije loop.
Het derde gedeelte vertolkt het spontane feest dat na elke sluitingsceremonie weer losbarst. Alle spanningen vloeien weg als er gedanst mag worden .
Een schitterend concertwerk!

27,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven