Otto M. Schwarz (* 1967)

Dragon Fight

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.1023521
Auteur / ComponistOtto M. Schwarz
Moeilijkheidmakkelijkmedium
Omvang40 pagina’s; 23 × 30,5 cm
Uitgavejaar2021
Uitgever / ProducentSymphonic Dimensions Publishing
Productie nr.SDP081-21-01
ISMN9790502951016

Beschrijving

Daar waar men het beste uitzicht heeft over de valleien van de Alpen van Liechtenstein ligt het dorp Guflina. Onder een overhangende rots was naar verluidt ooit een berggrot. Daarin woonde een verschrikkelijke draak die de schrik was van de omringende valleien en de bevolking veel angst aanjoeg. Tezelfdertijd woonde er een reusachtige man in Guflina, die de kracht had van twaalf normale mannen. De boeren smeekten hem om ze te helpen. De reus durfde het gevecht met de draak wel aan en ging liggen wachten boven de grot. Toen de draak weigerde tevoorschijn te komen, gooide de reus stenen naar de ingang van de grot. Vervolgens begon de strijd, die de reus slechts met moeite won. Sindsdien leven de mensen in vrede en voorspoed.

20,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

O.M. Schwarz: Dragon Fight, Blaso (Pa+St)
Otto M. Schwarz

Dragon Fight

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 1023520

99,90  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven