Philip Sparke (* 1951)

30 Original Chorales and Warm-Ups

Debut Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975193
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidmakkelijkmedium
Uitgavejaar2018
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 465-010
ISMN9790708145844

Beschrijving

30 Original Chorales and Warm-Ups is ontwikkeld om belangrijke vaardigheden van het spelen in een blaasorkest te ontwikkelen door middel van materiaal dat kan worden gebruikt om bij de start van een repetitie aan de balans, dynamiek, zuiverheid, flexibiliteit en articulatie te werken. Dirigenten kunnen de koralen en warming-ups naar wens aanpassen door zich te richten op specifieke muzikale aspecten. Er worden geen aanwijzingen voor dynamiek en tempo gegeven, die bepaalt de dirigent naar eigen inzicht. Alle koralen zijn vierstemmig. Een veelzijdig toepasbare bundel die onmisbaar is voor elk ambitieus blaasorkest!

178,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

P. Sparke: 30 Original Chorales and Warm-Ups, Blaso (Part.)
Philip Sparke

30 Original Chorales and Warm-Ups

Debut Series

voor: Harmonieorkest

Partituur

Artikelnr.: 975188

29,60  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven