Philip Sparke (* 1951)

Albion Heritage

A British Folk Song Fantasy

P. Sparke: Albion Heritage, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975290
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 242-010
ISMN9790570292424

Beschrijving

‘Albion’ is de historische naam voor de Britse eilanden. Toen Philip Sparke de opdracht kreeg een werk met ‘Britse flair’ te schrijven, wist hij wat hem te doen stond: onder de titel Albion Heritage (Het erfgoed van Albion)componeerde hij een prachtige volksliedfantasie. Als basis hiervoor nam hij allerlei melodieën uit verschillende delen van de Britse eilanden. Zo koos hij Brighton Camp uit England, O Waly, Waly uit Schotland en het beroemde Menof Harlech uit Wales. Om ze vervolgens te bewerken op een veelzijdige manier. Sfeervol, levendig en vol variatie!

203,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven