Philip Sparke (* 1951)

Cambridge Intrada

Debut Series (Anglo)

P. Sparke: Cambridge Intrada, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
975970
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
12 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 209-140
ISMN:
9790570297993

Beschrijving

De titel roept de nobele grandeur van de universieteitsgebouwen in het Engelse Cambridge op, waar 'pomp and circumstance' (pracht en praal) nog altijd onderdeel zijn van het dagelijkse leven. Het werk begint en eindigt met een fanfareachtigepassage, daartussen bevindt zich een legato middengedeelte. Cambridge Intrada is een plechtige maar vooral feestelijke compositie.

17,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven