Philip Sparke (* 1951)

Colorado Springs

Elite Series

P. Sparke: Colorado Springs, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
975672
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
44 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 214-140
ISMN:
9790570298051

Beschrijving

Colorado Springs is gelegen in een schitterend landschap aan de oostkant van de Southern Rocky Mountains. De stad is een populair toeristenoord voor skiërs en bergwandelaars. Deze gelijknamige suite van Philip Sparke bestaat uit driedelen. Het eerste deel is The Springs Fanfare, waarin de vitaliteit van de stad tot uiting komt. In deel twee, Seven Falls, wordt een spectaculaire waterval verklankt. Dan volgt deel drie, Pikes Peak, metals sfeervol thema een hoge berg in de Rocky Mountains. Na een gepassioneerd hoogtepunt komt de openingsfanfare weer naar voren, waarmee het werk eindigt.

29,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven