Philip Sparke (* 1951)

Flowerdale

from Hymn of the Highlands - for Bb Piccolo Trumpet (or Eb Cornet/Trumpet) Solo

P. Sparke: Flowerdale (Part.) (0)
voor:
Concert Band/Harmonie and Trumpet
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
975264
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
16 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2010
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 049-140
ISMN:
9790570295661

Beschrijving

Hymn of the Highlands is een zevendelige suite voor brassband en werd geschreven in opdracht van David King en de Yorkshire Building Society Band. Het werk biedt een reeks van gethematiseerde delen die kunnen fungeren als een miniconcert met afzonderlijke solisten. Flowerdale is één van de losse delen. Dit solostuk is ook verkrijgbaar met pianobegeleiding, uitgave nr. AMP 285.

25,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven