Philip Sparke (* 1951)

In Memoriam: For the Fallen

On a poem by Laurence Binyon

P. Sparke: In Memoriam: For the Fallen, Brassb (Part.) (0)
voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.975671
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidgevorderd
TaalEngels
Uitgavejaar2014
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 416-130
ISMN9790570299737

Beschrijving

In Memoriam: For the Fallen is een werk voor verteller en blaasorkest, gebaseerd op het gedicht ‘For the Fallen’ van Laurence Binyon (1869-1943), dat in september 1914 in The Times werd gepubliceerd. Het gedicht is wereldwijd beroemd omdat de vierde strofe (They shall grow not old…) onderdeel is geworden van herdenkingen in Groot- Brittannie, Australie en Nieuw- Zeeland. In Memoriam: For the Fallen is een muzikale begeleiding bij het gedicht, waarin de sfeer van elke strofe tot uiting komt.

22,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven