Philip Sparke (* 1951)

Parade of the Clockwork Soldiers

Debut Series (Anglo)

P. Sparke: Parade of the Clockwork Soldiers, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975286
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 165-010
ISMN9790570291656

Beschrijving

Voor dit werk werd de componist ge nspireerd door het kijken naar zijn zoontje Benny, die ‘soldaatje’ speelde met zijn verzameling teddyberen. Het zette hem aan het denken over de vele karakterstukken in de vorm van een ‘speelgoedmars’- de belangrijkste voorbeelden hiervan zijn werken van Haydn, Tsjaikovski en Leon Jessel. Parade of the Clockwork Soldiers, in de vorm van een ‘patrol’ (zacht in het begin en aan het eind, met een luider middengedeelte),presenteert een voorbij marcherende band aan de luisteraar. Waar de indeling van de zaal het toelaat, is enige choreografie mogelijk, beginnend en eindigend met slechts enkele instrumenten op het podium.

122,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven