Philip Sparke (* 1951)

Philip Sparke, Desert Dances Concert Band/Harmonie Partitur + Stimmen

Anglo Music Midway Series

P. Sparke: Philip Sparke, Desert Dances Conce, Blaso (Pa+St) (0)

Desert Dances

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.765090
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidmedium
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP474-010
ISMN9790570710164

Beschrijving

Henderson, een stad in Clark County in Nevada, ligt ten zuidoosten van Las Vegas en wordt omgeven door de woestijn: dit gegeven vormde de inspiratie voor de titel. Desert Dances begint met een levendige inleiding, grotendeels in driekwartsmaat, die ook doordringt tot de snellere passages van het werk. Er volgt een langzamere dans met daarin een solo voor hobo, die uitmondt in een hoogtepunt voor het hele orkest. De inleiding keert snel terug en leidt naar het hoofdthema: een walsachtige melodie op de hoorns en euphoniums, hier komt weer het volledige orkest aan bod. Een korte bridgepassage mondt daarna uit in een centraal legato thema, dat twee keer wordtgespeeld en de terugkeer van het hoofdthema aankondigt, waarna het werk wordt afgesloten met een korte coda. Een verbeeldingsvol werk voor een concert of concours, waarin voor alle secties wat te beleven valt.

142,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven