Philip Sparke (* 1951)

Prelude on an Irish Folk Tune

Anglo Music Midway Series

P. Sparke: Prelude on an Irish Folk Tune, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975905
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 182-010
ISMN9790570291823

Beschrijving

De in dit werk gebruikte Ierse melodie, die tegen het einde van het werk tot klinken komt, is Slane, een hymne die is gebaseerd op het veel oudere volksliedje The Banks of the Bann. In Prelude on an Irish Folk Tuneverwijzen fragmenten van het lied naar wat er verderop in het werk gaat komen, maar een andere melodie in volksmuzieksfeer domineert hier. Deze dient later als discant boven Slane, als dat lied ten slotte tevoorschijnkomt. Philip Sparke schreef hiermee weer een mooi werk om te spelen en om naar te luisteren.

122,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven