Philip Sparke (* 1951)

Reflections on an Old Japanese Folk Song

Elite Series

P. Sparke: Reflections on an Old Japanese Fol, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
975242
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
40 pagina’s
Uitgavejaar:
2015
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 443-140
ISMN:
9790708145059

Beschrijving

Reflections on an Old Japanese Folk Song is gebaseerd op het liedje Suiryo-Bushi, dat afkomstig is uit de shamisen-traditie en opent met twee contrasterende statements van de betreffende melodie, gevolgd door verschillende variatieshierop, in diverse stijlen, steeds gebaseerd op hetzelfde liedje of fragmenten eruit. In een van de variaties wordt de pentatonische toonladder gebruikt. Het slotgedeelte begint met een scherzo, dat uiteindelijk de begeleiding vormt van een laatsteuiteenzetting van het volksliedje.

45,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven