Philip Sparke (* 1951)

Slavonica!

Three Slavonic Dances for Woodwind Ensemble

P. Sparke: Slavonica! (Part.) (0)
voor:
Woodwind Ensemble
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
975199
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
97 pagina’s
Uitgavejaar:
2018
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 469-140
ISMN:
9790708145875

Beschrijving

Slavonica! werd in opdracht van de Bloomsbury Music Group geschreven voor het Bloomsbury Woodwind Ensemble. De componist heeft een set van drie moderne Slavische dansen gecreëerd, die sterk zijn be nvloed door de beroemde voorbeelden van Dvo ák: een openingsdans, een ‘sousedská’ en een levendige ‘sko ná’ die blijft versnellen tot aan een wervelende coda. Deze dansen kunnen worden gespeeld door een groep met één speler per partij, maar ook door de hele houtblazerssectie van het harmonieorkest.

34,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven