Philip Sparke (* 1951)

The Camelot Chronicles

Anglo Music Midway Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
975333
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Maten:
22,9 × 30,5 cm
Duur:
8:20 minuten
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 200-010
ISMN:
9790570292004

Beschrijving

Rondom het thema Camelot creëerde Philip Sparke een serie contrasterende tableaus die de figuren uit de Arthur-legenden beschrijven. At the Castle Gates is een muzikale weergave van Camelot. King Arthur beschrijft demajestueuze aankomst van de koning bij het kasteel. Merlin the Wizard is spookachtig van sfeer en weerspiegelt een van Merlijns toverkunsten. Lancelot and Guinevere is een romantisch duet dat de edele liefde van deridder voor de koningin verklankt. Knights of the Round Table geeft een indruk van hoe de ridders vol vuur de strijd aangaan, het werk eindigt glorierijk.

188,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

P. Sparke: The Camelot Chronicles, Blaso (Part.)
Philip Sparke

The Camelot Chronicles

Anglo Music Midway Series

voor: Harmonieorkest

Partituur

Artikelnr.: 975352

33,20  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven