Johann Strauß (Sohn) (1825 – 1899)

Artist's Life

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1132389
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Maten:
21 × 29,7 cm
Duur:
6:00 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
TIE100093

Beschrijving

De titel verwijst naar het bal van de Kunstenaarsvereniging „Hesperus" waar Johann Strauß de wals in 1867 voor schreef en aan opgedragen heeft. Dit arrangement benadert het originele werk, maar als toonaard werd echter Bes grote terts in plaats van de originele C grote terts gekozen. De wals is, doordat enkel de walsen 1 tot en met 3 gebruikt worden, door Fritz Neuböck ook fractioneel ingekort. Hierdoor is Künstlerleben met betrekking tot de lengte alsmede de toegankelijkheid, ook door blaasorkesten met een gemiddeld niveau, voortreffelijk speelbaar.

111,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven