Arthur Seymour Sullivan (1842 – 1900)

A Sullivan Ballad

Duet for Flute and Alto Saxophone (or Clarinet) from The Pirates of Penzance

A.S. Sullivan: A Sullivan Ballad (Part.) (0)
voorConcert Band/Harmonie and Flute, Alto Saxophone
UitgavePartituur
Artikelnr.975407
Auteur / ComponistArthur Seymour Sullivan
ArrangeurPhilip Sparke
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang16 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 204-140
ISMN9790570297931

Beschrijving

The Pirates of Penzance is misschien wel Gilbert and Sullivan’s populairste operette. De première vond gelijktijdig in Amerika en Engeland plaats in december 1879 - in het jaar daarop gevolgd door maar liefst 363 voorstellingenin de Opera Comique te Londen, terwijl de productie ook drie maanden met groot succes werd opgevoerd in New York. Tegen het slot van de tweede akte zingt de hoofdpersoon Frederic een eenvoudig liefdesduet met Mabel - Ah, leaveme not to pine alone and desolate - dat voor deze uitgave is gearrangeerd als een duet voor fluit en altsaxofoon (of klarinet).

17,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven