met kleine gebruikssporen
Simeon ten Holt (1923 – 2012)

Soloduiveldans III

AQ: Holt Simeon Ten: Soloduiveldans Iii (B-Ware) (0)AQ: Holt Simeon Ten: Soloduiveldans Iii (B-Ware) (1)AQ: Holt Simeon Ten: Soloduiveldans Iii (B-Ware) (2)AQ: Holt Simeon Ten: Soloduiveldans Iii (B-Ware) (3)
voorPiano
UitgaveBladmuziek met kleine gebruikssporen
Artikelnr.1656927
Auteur / ComponistSimeon ten Holt
Uitgever / ProducentDonemus
Productie nr.DONEMUS 5630

Beschrijving

In dit werk komen maten en groepen van maten (secties) voor die moeten, mogen c.q. kunnen worden herhaald. De herhalingsprocedure schept een marge aan vrijheid waarin voor de speler ruimte bestaat om zelfstandig te beslissen over - a) het aantal herhalingen, - b) de dynamische differentiatie, - c) de speelwijze (legato, staccato, etc.), - d) het al of niet gebruik van het pedaal. Men merke op dat de verplichte herhalingssecties relatief in de minderheid zijn ten opzichte van de doorgecomponeerde en niet verplichte herhalingen (brug-secties). Daardoor bestaat de mogelijkheid een keuze te maken tussen een versie van het stuk waarin de nadruk ligt op de muzikale informatie (weinig herhalingen) en een versie waarin de muzikale informatie opgaat in de kadans van "een akoestische klankschommeling" (veel herhalingen). Er zal dan tussen de beide versies, behalve in het afwijkende strukturele karakter, verschil bestaan in tijd en duur. - SIMEON TEN HOLT

32,60  € –61 %
12,80  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven