The Shopping Centre

The Shopping Centre (Pa+St) (0)
voor:
Concert Band/Harmonie/Fanfare
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
986935
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 000761-015
ISMN:
9790035215036

Beschrijving

Veel mensen die de vraag krijgen wat voor hobby's ze hebben, zullen als antwoord geven: winkelen (waarschijnlijk zal er een verschil zijn tussen mannen en vrouwen).
Natuurlijk is het altijd leuk om door een winkelcentrum te slenteren,allerlei etalages te bekijken, en te dromen van dingen die je graag in je bezit zou willen hebben!

Dit overkwam William Vean ook. Hij wilde een compositie maken waarin verschillende winkels reclame konden maken (zonderdat het hemzelf een cent zou gaan kosten!).

Eerst gaan we naar een jeans store en daarna bezoeken we een telefoonwinkel. Als derde gaan we naar een parfumerie om een lekker geurtje uit te zoeken.
In het vierde deelverschijnt een persoon die we niet graag tegenkomen: een dief. Zal hij gepakt worden door de sterke arm?
Van al dat winkelen krijgen we trek en we besluiten tot een Chinese maaltijd. Na een bezoek aan de kapper wordt het tijdhuiswaarts te keren!

De componist laat ruimte, vooral voor de slagwerkers, verschillende beroepen uit te beelden door middel van diverse solo-instrumenten en handelingen, in aanvulling op de al zeer creatief geschreven muiek.

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.