Valse Sacrée

Symphonic Series

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
999793
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP7111386
ISMN:
9790365214327

Beschrijving

Een dans, en vooral de wals, is voor Devreese steeds verbonden met de mens als danser, een dans wordt zo een ervaringn een belevenis, en bijgevolg gaan zijn walsen in feite over menselijke gevoelens. Wie Devreeses muziek een beetjevolgt, weet dat die verschillende facetten voor hem niet los van elkaar staan. De filmmuziek en de concertwerken versterken en be?nvloeden elkaar. Zijn bekendste filmmuziekthema's zoals de "Valse Sacrée" behoren tot het collectievegeheugen van de Vlaamse muziek. Deze wals werd gecomponeerd voor de film "Het Sacrament" van Hugo Claus. De opdracht was een woeste wals te schrijven voor een dansscene tijdens een bewogen familiefeest.

137,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.