Jan Van der Roost (* 1956)

Hungarian Impressions

Two Gipsy Dances for Clarinet Ensemble

J. Van der Roost: Hungarian Impressions (Pa+St) (0)
voorKlarinettenensemble
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.446759
Auteur / ComponistJan Van der Roost
ArrangeurMaarten Jense
Moeilijkheidgevorderdzeer moeilijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064130-070
ISBN9789043125017

Beschrijving

Met Puszta schreef Jan Van der Roost vier volksdansen die qua sfeer verwant zijn aan de Slavische volksmuziek. Alle melodieën zijn nieuw gecomponeerd: het gaat dus niet om bewerkingen. In Hungarian Impressions vindtu de eerste twee delen van Puszta in bewerkingen voor klarinetensemble. Deel 1 is een snelle, feestelijke, typisch Hongaarse dans met ook langzame passages - die met accelerandi steeds weer overgaan in het snelle begintempo.Deel 2 is meer een gedragen deel met korte solo’s voor de esklarinet of eerste klarinet.

53,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven