Jan Van der Roost (* 1956)

The Soldier's Wife

Concert and Contest Collection CBHA

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
679351
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
4:48 minuten
Uitgavejaar:
2012
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1115250-010
ISMN:
9790035221662

Beschrijving

Nou, hier hebben we de vrouw van de houten soldaat! Aanvankelijk zingt ze een zacht slaapliedje, maar dan volgt ze een krachtiger stuk met gesyncopeerde ritmes en verrassende harmonische wendingen. Dit werk, dat ook door incomplete harmonieorkesten gespeeld kan worden, is in het begin nog stil en zoet, maar klinkt uiteindelijk veel meer "vrouwelijke energie"...!

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven