Ada van Noordwijk

Liedjes zien & zingen

Muzikaal Nederlands voor kleine en grote kinderen

Liedjes zien & zingen, Ges (0)
voor:
Zangstem
Uitgave:
Bladmuziek
Artikelnr.:
773786
Auteur / Componist:
Taal:
Nederlands
Omvang:
64 pagina’s
Uitgavejaar:
1985
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
UDT9060204387
ISBN:
9789060204382

Beschrijving

De bundel bevat 29 bekende kleuterliedjes die zijn voorzien van illustraties, aan de hand waarvan kinderen zich eenvoudige begrippen en woorden eigen kunnen maken. Daarom zijn ze bij uitstek geschikt voor geestelijk beperkte kinderen en voor allochtone kinderen die nog geen of slecht Nederlands spreken.

De liedjes worden als het ware ‘visueel gemaakt’, waardoor het kind de taal gemakkelijker zal leren. De liedjes kunnen bijvoorbeeld worden aangeleerd vóórdat ze in de klas worden gezongen, zodat het kind een kleine voorsprong heeft en bij het aanleren in de klas mee kan doen.

10,50  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven