Wim van Rumpt

Gitaarspelen doe je zo

met Tabulatur

W. van Rumpt: Gitaarspelen doe je zo, Git (0)W. van Rumpt: Gitaarspelen doe je zo, Git (1)W. van Rumpt: Gitaarspelen doe je zo, Git (2)W. van Rumpt: Gitaarspelen doe je zo, Git (3)
voorGitaar
UitgaveMuziek lesboek
Artikelnr.675990
Auteur / ComponistWim van Rumpt
Moeilijkheidzeer eenvoudig
TaalNederlands
Omvang24 pagina’s; 21 × 30 cm
Uitgever / ProducentKavepe Music
Productie nr.KAVE92962

Beschrijving

Dit boekje is speciaal geschreven voor kinderen die voor het eerst kennismaken met het fenomeen elektrische en/of akoestische gitaar.

Als notatiehulpmiddel is gekozen voor de gitaartabulatuur, omdat dit juist in de beginfase het speelplezier en het snelle resultaat voorop dienen te staan. Omdat sterk geleund wordt op het auditieve en technische aspect, kunnen moeilijkere stukken eerder dan normaal gebruikelijk is worden gespeeld. Daardoor verschaft het ouders, docenten en, niet in de laatste plaats, de leerling zelf de mogelijkheid om al snel in te schatten of het muziekinstrument iets voor hem of haar is. het boek is ook zeer geschikt om gebruikte te worden als opstap naar diverse methodes voor de elektrische gitaar (bijv. Rockbasics).

0,00  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst

Aanbevolen artikelen

A. Kruisbrink: Tante Saar en haar Gitaar, Git
Annette Kruisbrink

Tante Saar en haar Gitaar

Improvisatielessen voor jonge Gitaristen

voor: Klassieke gitaar

Muziek lesboek

Artikelnr.: 675988

20,00  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven