Allen Vizzutti (* 1952)

20 Caprices for Trumpet

Allen Vizzutti Presents

A. Vizzutti: 20 Caprices for Trumpet, Trp (+CD) (0)A. Vizzutti: 20 Caprices for Trumpet, Trp (+CD) (1)A. Vizzutti: 20 Caprices for Trumpet, Trp (+CD) (2)A. Vizzutti: 20 Caprices for Trumpet, Trp (+CD) (3)

Fanciful

Caprice of Peace

Ratamacue

voor:
Trompet
Uitgave:
Bladmuziek, CD
Artikelnr.:
280571
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Omvang:
44 pagina’s
Uitgavejaar:
2004
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1043607
ISBN:
9789043119900

Beschrijving

Deze twintig caprices vormen een interessante uitdaging, maar geen van de stukken is extreem geschreven en de omvang is steeds redelijk gehouden. Er is gezorgd voor voldoende rusten in de muziek - die helpen bij het vasthouden vanhet tempo en het afmaken van de frasen. De toonsoorten bevatten maximaal drie mollen of drie kruisen. Met enige inspanning zal het een genoegen zijn om de caprices te oefenen en te spelen.

27,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven