Kees Vlak (1938 – 2014)

Rainbow Warrior

Inspiration Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
368552
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
1998
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0253-98-010 DHI
ISMN:
9790035021101

Beschrijving

Rainbow Warrior verklankt de strijd van Greenpeace’s gelijknamige schip tegen de walvisjagers. De zee is vol woeste golven en de anders zo speels ogende fonteinen van de walvissen verraden hun aanwezigheid. De Rainbow Warriorverspert de walvisjagers de weg, maar nu richten de jagers hun harpoenen op de walvisredders! Deze maken echter televisieopnamen, zodat de jagers afzien van een aanval. De rust keert terug en de walvissen zwemmen hun vrijheidtegemoet. Ze zingen een danklied en spuiten als afscheid enkele vreugdevolle fonteinen. De Rainbow Warrior koerst met een tevreden bemanning huiswaarts.

186,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven