Naoya Wada (* 1986)

Voyage into the Blue

Beriato Concert Works

N. Wada: Voyage into the Blue, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1001338
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
32 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2014
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP14015607
ISMN:
9790365224111

Beschrijving

Voyage into the Blue is geschreven in opdracht van de Mizumaki Minami Junior High School Band, de Koyo Junior High School Band en de Fukuma Junior High School Band. Het werk is door deze orkesten uitgevoerd tijdens een concours.De beeldende muziek omschrijft de reis van een vliegtuig. De inleiding weerspiegelt het opstijgen van het toestel, waarop nog even wordt voortgeborduurd in het gedeelte dat is aangeduid met ‘Energico’.Het tweede deel verklankt de vlucht zelf op treffende wijze. De langzame passage geeft een met sterren bezaaide nachthemel weer. Het slotgedeelte beschrijft vervolgens de landing bij het ochtendgloren: de vliegreis is voorbij.Een prettige enboeiende muzikale reis gewenst!

31,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven