Oliver Waespi (* 1971)

2nd Sinfonietta

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
999544
Auteur / Componist:
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0701.5.360
ISMN:
9790365213528

Beschrijving

'2nd Sinfonietta' werd in 2005 in opdracht van de 'Musikgesellschaft Cham' gecomponeerd en bestaat uit drie in elkaar vloeiende delen. Het thematische materiaal dat in de eerste beweging wordt voorgesteld,reist als het ware doorheen het werk om aan het einde op getransformeerde wijze terug te komen. Elk deel heeft een eigen kleur die een soort van klankwereld oproept. Deze compositie zit op ingenieuze en doordachte wijze in elkaaren is daardoor geschikt voor prestigieuze concerten of als keuzewerk voor wedstrijden.

38,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven