Oliver Waespi (* 1971)

Hypercube

Beriato Concert Works

voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
999372
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Duur:
18 minuten
Uitgavejaar:
2016
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP16013654
ISMN:
9790365224753

Beschrijving

Hypercube is een muzikale vertelling die deels is ge nspireerd op de architectuur van de Grande Arche de la Défense in Parijs, waarvan de vorm wel is vergeleken met een hyperkubus. Met dit gebouw als uitgangspunt verkent het werk de poëtische schoonheid en de realiteit van het stedelijke landschap. In de loop van het werk worden deze contrasterende elementen verwerkt in een dramatische en virtuoze opbouw binnen uitgebreide secties getiteld ‘Le Vertige’ (de duizeling) en het Clouds-thema, dat later terugkeert in een serie lyrische solo’s. In het laatste gedeelte worden de thema’s Vertige en Hypercube de achtergrond van een versnelling die de indruk wekt van een soortmuzikale Penrose-trap. Hypercube is in 2015 geschreven in opdracht van de Paris Brass Band en de organisatie ADIAM 94.

205,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

O. Waespi: Hypercube, Brassb (Part.)
Oliver Waespi

Hypercube

Beriato Concert Works

voor: Brass band

Partituur

Artikelnr.: 999373

53,50  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven