Oliver Waespi (* 1971)

Sinfonietta

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1021296
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Duur:
18 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
MOL012513090

Beschrijving

Een sinfonietta is een “kleine symfonie”, dus een muziekwerk dat niet de omvang van een volwaardige symfonie moet (wel kan) hebben. Dit staat de componist bepaalde vrijheden toe. Zo duiken in deze 4-delige synfonietta van Olivier Waespi al in het eerste deel drie tegenstrijdige thema’s op: een soort reflecterend thema net bij het begin in de houtblazers, later een meer pathetisch thema bij de lage koperblazers en tenslotte een helder, licht thema in het tutti.

188,60  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven