Josef Franz Wagner (1856 – 1908), Franz von Blon (1861 – 1945)

Schwert Österreichs / Unter dem Siegesbanner

2 Märsche

voor:
Klein blaasorkest
Uitgave:
Dirigeerpartij (Bes), losse partijen
Artikelnr.:
347543
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Maten:
17,5 × 13 cm
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
KLIMENT 672

Beschrijving

"Schwert Österreichs" is een mars gecomponeerd door Joseph Franz Wagner. Wagner was een Oostenrijks componist en dirigent, bekend om zijn talrijke composities in het genre van de militaire marsen. "Schwert Österreichs", wat vertaald "Zwaard van Oostenrijk" betekent, is een van zijn bekende werken.

De mars wordt gekenmerkt door een energieke en opzwepende melodie, met een sterke nadruk op koper- en percussie-instrumenten. Het vat de geest van de militaire traditie en roept een gevoel van trots en kracht op. De ritmische drive en aanstekelijke melodieën maken het een populaire keuze voor militaire en ceremoniële evenementen in Oostenrijk.

De marsen van Joseph Franz Wagner, waaronder "Schwert Österreichs", zijn een integraal onderdeel geworden van het Oostenrijkse muzikale erfgoed. Ze worden uitgevoerd door militaire bands, orkesten en koperensembles, zowel in Oostenrijk als internationaal. De compositie weerspiegelt de rijke traditie van militaire muziek en is een eerbetoon aan de geschiedenis en het erfgoed van Oostenrijk.

33,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven