André Waignein (1942 – 2015)

Euro Celebration

Marches

voor:
Fanfare
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
981906
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2001
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0701-01-120 S
ISMN:
9790035085127

Beschrijving

We hebben aan de euro als nieuw betaalmiddel moeten wennen, maar het betaalgemak in Europa is er wel op vooruitgegaan. De samenwerking tussen de betrokken landen is bepalend geweest voor het welslagen: we hebben er samen voor moetenwerken om de euro tot een succes te maken. Bij het schrijven van deze concertmars had André Waignein deze gedachte al in zijn achterhoofd - zoals de ondertitel ook aangeeft: Sine Labore Nihil! (Zonder werken bereikt men niets!

24,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven