André Waignein (1942 – 2015)

Saxophone Colors

for Saxophone Choir with optional Percussion

voor:
Saxophonchor
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
981853
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Omvang:
22 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2013
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1952-13-070 S
ISMN:
9790035226094

Beschrijving

André Waignein ontmoette Sergio Yánez Quintana in 2012 tijdens een dirigentencursus aan de universiteit van Alicante, in Spanje. Quintana is directeur van de Curso Internacional de Saxofón y Jazz (internationale saxofoon- en jazzcursus), dat ieder jaar op het Spaanse Gran Canaria wordt gehouden. Hij vroeg Waignein een eclectisch werk te schrijven voor het - voor de gelegenheid opgerichte - Great Saxophone Ensemble. Het moest een aantal contrasterende elementen bevatten (klassiek, romantisch, jazz en latin). Deze compositie is een fantasie waarin alle muzikale aspecten van de saxofoon worden belicht. Voor de jazz- en latinpassages zijn optionele slagwerkpartijen meegeleverd.Saxophone Colors is een afwisselende en spectaculaire compositie.

73,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven