Was Gott tut, das ist Wohlgetan

What God does, is well done

Was Gott tut, das ist Wohlgetan, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
887258
Arrangeur:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1074335
ISMN:
9790035056707

Beschrijving

De tekst van het koraal Was Gott tut, das ist wohlgetan werd in 1674 geschreven door Samuel Rodigast, die werkte aan de filosofische faculteit te Jena en van wie geen verdere dichtwerken bekend zijn. Hij schreef het gedichtvoor zijn zieke vriend Severus Gastorius, de universiteitscantor, die het vervolgens op muziek zette. Het koraal werd al snel opgenomen in kerkelijke liedboeken en het werd gebruikt door zowel Bach als Pachelbel.

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven