Watching the Sky

easy pieces for 1 or 2 accordion

Watching the Sky, Akk (0)
voor:
Accordeon
Uitgave:
Bladmuziek
Artikelnr.:
281047
Moeilijkheid:
zeer eenvoudig
Omvang:
24 pagina’s
Uitgavejaar:
2004
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1043690
ISBN:
9789043120425

Beschrijving

Watching the Sky verbreedt de muzikale horizon en biedt de mogelijkheid om met een of twee accordeons eenvoudige, plezierige muziek ten gehore te brengen. De stukjes zijn opgebouwd met eenvoudig notenmateriaal tot en met achtstenoten en laten de beginnende accordeonist kennismaken met de eerste kruisen en mollen. Ook gemakkelijke dubbelgrepen en vingerverplaatsingen komen aan bod. Een inspirerend boek!

19,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven