Jimmy Webb (* 1946)

The Last Unicorn

Main Theme
Serie Sound Classics 47

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1677631
Auteur / ComponistJimmy Webb
ArrangeurJames L. Hosay
Moeilijkheidmedium
Duur3:30 minuten
Uitgavejaar2024
Uitgever / ProducentBernhard Geiger
Productie nr.MVSR2147

Beschrijving

"The Last Unicorn" (De laatste Eenhoorn) is een animatiefilm uit 1982. Het is gebaseerd op een fantasieroman met dezelfde naam, geschreven door Peter S. Beagle, die voor het eerst werd gepubliceerd in 1968. De muziek voor deze film werd gecomponeerd door de zeer begaafde en productieve Amerikaanse songwriter en componist Jimmy Webb. Het angstaanjagend mooie hoofdthema begint met dissonante harmonieën en mistige orkestratie, dat later opfleurt in een warm en expressief refrein, met de krachtige tekst "I'm Alive ... I'm Alive!" Het Harmonie-arrangement van de Amerikaanse componist en arrangeur James L. Hosay van dit thema vangt alle warmte en schoonheid op van wat wederom een tijdloze klassieker van de grote Jimmy Webb is.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
76,50  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven