Wham

Wake Me Up Before You Go Go

 Wham: Wake Me Up Before You Go Go, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1000274
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0703.5.371
ISMN:
9790365213788

Beschrijving

Wake Me Up Before You Go Go is een nummer van het Engelse duo Wham! Het nummer werd op 14 mei 1984 als single in Groot-Brittannië uitgebracht. Het was de eerste nummer 1-hit van het duo in zowel GB als Amerika, en het werd in 2015 door het Britse publiek verkozen als het 13e beste nummer uit de jaren tachtig. Uw publiek zal beslist wakker zijn na het horen van deze klassieker uit de eighties!

27,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven