Wickie & Co

TV Hits for Kids

Wickie & Co, Klar (+CD) (0)Wickie & Co, Klar (+CD) (1)Wickie & Co, Klar (+CD) (2)Wickie & Co, Klar (+CD) (3)Wickie & Co, Klar (+CD) (4)

Das Lied der Schlümpfe

Wer hat an der Uhr gedreht?

Hey hey Wickie

voorKlarinet
UitgaveBladmuziek, CD
Artikelnr.471645
ArrangeurMarkus Schenk
Moeilijkheidmakkelijk
TaalDuits
Omvang24 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1074281
ISBN9789043127202

Beschrijving

Een boek voor alle jonge en jong gebleven mensen! Pippi Langkous’ spannende avonturen, het eeuwige kat-en-muisspel van Tom en Jerry of het kleurrijke, heerlijk swingende jazzcombo uit de Muppet Show: ze zijn favoriet bij zowel kinderenals volwassenen. Met Wickie & Co komen ze weer tot leven. De cd - met begeleidingen die zo dicht mogelijk bij de originele uitvoeringen zijn gebleven - geeft de speler steeds het gevoel zich midden in de aankondigingvan een serie te bevinden. De akkoorden boven de noten zijn bedoeld voor samenspel met begeleidingsinstrumenten als de piano, gitaar en/of bas. Alleen, met de begeleiding op de cd of in samenspel - Wickie & Co is een feestder herkenning voor jong en oud.

25,50  €
Levertijd: 3–6 werkdagen (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven