William Blueheart March

On Parade!

William Blueheart March (Part.) (0)
voor:
Concert Band/Harmonie/Fanfare
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
881622
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
16 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2008
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1084573
ISMN:
9790035069950

Beschrijving

William Blueheart March is een hommage aan een van die bestuursleden die al hun vrije tijd opofferen aan datgene waaraan zij hun hart hebben verpand: de plaatselijke muziekvereniging. Het begin van deze fraaie mars is in mineur.Verder is de opbouw traditioneel, met een inleiding, thema, bassolo en trio. Er zijn lange melodische lijnen gebruikt. De mars stelt technisch niet al te hoge eisen aan het orkest, maar in muzikaal opzicht valt er veel te genieten.William Bluehart March is een ideaal werk voor plechtige gelegenheden - zowel op straat als in de concertzaal.

19,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven