Clarence Williams (1898 – 1965)

Sugar Blues

C. Williams: Sugar Blues, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.987044
Auteur / ComponistClarence Williams
ArrangeurMenno Haantjes
Moeilijkheidmedium
Uitgever / ProducentGobelin
Productie nr.GOB 000469-140
ISMN9790035209943

Beschrijving

Waan u in een rokerig bruin café met alle geneugten van dien. Een heerlijk jazzy gespeelde solo brengt u in de juiste stemming. Deze oerblues stamt uit de dertiger jaren en is een klassieker in de jazzscene. Een heerlijke solo voorin dit geval een saxofoon, maar ook geschikt voor andere instrumenten zoals klarinet, trompet of trombone (er worden verschillende transposities van de solopartij meegeleverd).

24,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven