Carl Wittrock (* 1966)

A View at the Zoo

C. Wittrock: A View at the Zoo, Brassb (Part.) (0)
voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
986496
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 001119-130
ISMN:
9790035220092

Beschrijving

De dierentuin. iedereen is er wel eens geweest! Al die verschillende dieren, groot en klein, gevaarlijk en ongevaarlijk, in het water, in de lucht of gewoon op het droge, en allemaal met hun eigen bijzonderheden.
Carl Wittrock(componist van o.a. het wereldberoemde ‘Lord Tullamore’) neemt je in ‘A View at the Zoo’ mee op een muzikale ontdekkingstocht door het dierenrijk die je absoluut niet mag missen.
In totaal komen we gedurende deze wandeling10 compleet verschillende dieren tegen. Naast de dieren die je niet zomaar op straat tegenkomt, zoals de leeuw, de aap en de olifant, is er ook aandacht voor dieren waar we misschien al iets beter bekend mee zijn, zoals de zwaanen de vlinder.

De compositie bestaat uit korte deeltjes die qua opzet doen denken aan ‘De Schilderijententoonstelling’ van Moussorgsky. De partijen zijn versierd met herkenbare illustraties van de verschillende dieren.Wittrock zoekt bij elke compositie naar iets wat zowel de musici als de luisteraars kan boeien en dat is bijzonder goed gelukt!

26,50  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven