Carl Wittrock (* 1966)

Crossroads

Aarwangen

Crossroads, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
781131
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2014
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 001213-010
ISMN:
9790035229033

Beschrijving

Crossroads is een aantrekkelijk concertwerk in vier aaneengeschakelde delen, dat is geschreven voor het 23e muziekfestival van de BKMV in Zwitserland. De titel (‘kruispunt’) heeft het stuk te danken aan de rivier de Aare, die totin het tijdperk van de wegenaanleg in de 18e eeuw een belangrijk handelsknooppunt bood. De levendige inleiding wordt gevolgd door een fraaie wals en een romantisch middendeel. Daarna wordt het werk afgesloten met een stevige finale waarin het orkestflink kan uitpakken.

183,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

Placeholder image
Carl Wittrock

Crossroads

Aarwangen

voor: Harmonieorkest

Partituur

Artikelnr.: 781132

45,90  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven