Carl Wittrock (* 1966)

De Gaastmar

Mids de Marren

C. Wittrock: De Gaastmar, Fanf (Part.) (0)
voor:
Fanfare
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
986520
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Taal:
Nederlands
Omvang:
48 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2012
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 001190-120
ISMN:
9790035224441

Beschrijving

Deze compositie over het mooie Friese dorp Gaastmeer (de Gaastmar) bestaat uit vier in elkaar overlopende delen - elk met een geheel eigen sfeerbeeld. Het langzame eerste deel beschrijft de opkomende zon en het ontwaken van de natuur in de omgeving. In het tweede deel brengen de vele toeristen de nodige bedrijvigheid met zich mee: het wordt steeds drukker op het meer, de wind staat goed en de zeilboten halen hoge snelheden. Het derde deel brengt weer wat rust. De zon schijnt, de boten dobberen op het water en de mensen genieten van het fraaie uitzicht. In het vierde en laatste deel is het feest - na een enigszins aarzelend begin wordt er volop gedanst. En zo wordt het werk ineen uitbundige sfeer afgesloten. De Gaastmar, mids de marren is geschreven ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van CMV Concordia Gaastmeer in 2011.

43,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven