Carl Wittrock (* 1966)

La Viuda Negra

C. Wittrock: La Viuda Negra, Brassb (Pa+St) (0)
voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
986436
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 001153-030
ISMN:
9790035220436

Beschrijving

Carl Wittrock componeerde in opdracht van de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (2010) La Viuda Negra (de zwarte weduwe).

Dramatiek en emotie staan centraal in deze Spaans getinte compositie.

La Viuda Negrais een Spaanse weduwe in zwarte kledij. Haar gezicht is getekend door sporen van verdriet, maar met haar sprekende ogen en temperamentvolle verschijning trekt ze de aandacht van iedereen. Menig mannenhart slaat daardoor op hol!Wat is het verhaal van deze mysterieuze vrouw?

De zwarte weduwe (Latrodectus mactans) is tevens de bijnaam van een kogelspin die vooral bekend is omdat het vrouwtje ervan lelijk kan bijten met soms ernstige gevolgen.

183,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven