Carl Wittrock (* 1966)

Wieger wil weg

C. Wittrock: Wieger wil weg, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.986924
Auteur / ComponistCarl Wittrock
Moeilijkheidmedium
Uitgever / ProducentGobelin
Productie nr.GOB 000952-010
ISMN9790035218037

Beschrijving

Om jongeren enthousiast te maken voor blaasmuziek, schreef Carl Wittrock op verzoek van ‘Middenorkest Sophia’s Vereeniging Loon op Zand’ de compositie ‘Wieger wil weg’. Het tot stand komen van dit educatieve werk is mede mogelijkgemaakt door een bijdrage van Compam, Kunstfactor. ‘Wieger wil weg’ is een vervog op het succesvolle ‘Wieger wordt wakker’, het verhaal van Wieger’s eerste schreden op het muzikale pad. In ‘Wieger wil weg’ geniet de hoofdpersoonvan een welverdiende vakantie. Het verhaal begint met een Ouverture waarin het reisdoel duidelijk hoorbaar is. Dan begint de lange reis. Eénmaal aangekomen moeten eerst nog de handen uit de mouwen voordat het luie standlevenmet al zijn bijkomstigheden kan beginnen.

279,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven